Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.
Aan de Keins, gelegen bij de West-Friese dijk in Schagen, lopen onze runderen vrij rond in sappige, groene weiden, waar ze alle zorg en aandacht krijgen die ze verdienen. Bovendien worden onze runderen op een natuurvriendelijke wijze behandeld, deze vrije levenswijze proeft u terug in de uitstekende kwaliteit van ons rundvlees.
Het varkensvlees wat wij verkopen komt van de Heijdehoeve, het is een boerderij in Nuenen, Noord-Brabant. Daarnaast is het een samenwerking van varkensboeren met aandacht voor hun dieren en de natuur. Door deze aandacht en het Heydehoeve Duroc varken is het vlees fijn gemarmerd en daardoor mals, sappig en bijzonder smaakvol.
Boerderijkip is niet zomaar kip; het is echte Hollandse scharrelkip. De Boerderijkip heeft een overdekte vrije uitloop en kan altijd binnen of buiten scharrelen. Met veel daglicht en variatie biedt het alle mogelijkheden voor natuurlijk gedrag. Deze combinatie zorgt voor gezonde en gelukkige Boerderijkippen.