Arie Klaver, Keurslager

Parmahamspecialist

Italië erkent Klaver Schagen als Parmahamspecialist.

Uit een eerste groep van 100 detaillisten over de hele wereld nodigde Italië deze week Arie Klaver en negen andere Nederlandse verswinkels uit om Parmaham-specialist te worden. De specialisten beschikken over pure vakkennis, passie en enthousiasme en de wil om de faam van de Parma verder uit te dragen.

Een prachtige uitdaging want Parmaham is een van de Italie’s rijkste culinaire tradities en het Consorzio del Prosciutto di Parma beschermt de echtheid met het kwaliteitszegel van de Kroon zodat de kwaliteit is gegarandeerd en extra omzet binnen handbereik ligt.
Afgelopen jaar werd het Parmaham programma opgezet om de ware specialisten te erkennen en te belonen voor hun inzet. Vanaf deze week is het programma officieel van start gegaan en zijn de “Parmaham specialisten”, ook voor de consument herkenbaar aan een speciaal winkel logo.
Alle deelnemers beschikken over uniek winkelmateriaal en worden betrokken bij speciale acties om hun erkenning te ondersteunen en verder uit te dragen.
Arie Klaver heeft al jaren een reputatie op het gebied van delicatessen en vleeswaren. De winkel biedt een groot assortiment van internationale lekkernijen. De uitgebreide vakkennis van Parmaham en daarnaast de aanwezige vaardigheden hoe het te bewerken, te snijden en te behandelen, waren voor Consortium de reden om Klaver als Specialist te verkiezen.
Het Parmaham specialisten programma zal naar verwachting de komende jaren verder worden uitgebreid en ook andere gerespecteerde slagers en speciaalzaken zullen hiervoor uitgenodigd worden.

Arie Klaver, Keurslager

Makado Centrum 75
1741JA Schagen
0224212044

Openingstijden

maandag 11:00 - 19:00
dinsdag 08:30 - 19:00
woensdag 08:30 - 19:00
donderdag 08:30 - 19:00
vrijdag 08:30 - 21:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00