Arie Klaver, Keurslager

Over Keurslager Klaver uit Schagen

Keurslager Klaver is een moderne en schitterende slagerij met echt vakmanschap. Ons team dat dagelijks voor u klaarstaat is zeer vriendelijk, vakkundig, gedisciplineerd en gemotiveerd.  Ons zeer uitgebreide assortiment past uitstekend bij de formule en haar vestigingspunt.

"In mijn hart ben ik er heel trots op" Nu zijn drie zoons in de zaak zitten, is Keurslager en traiteur Arie Klaver in het Makadocentrum in Schagen nog meer een gelukkig en tevreden mens. ,,Het gaf voor mij de doorslag bij de verbouwingsplannen, ruim twee jaar terug. Ik zou al bijna stoppen, maar ben eigenlijk weer opnieuw begonnen.''

Met 44 mensen in zijn zaak, waarvan twintig fulltimers, behoort Klaver tot de grootste slagerijen van Nederland.

Toen ik veertien was zei m'n vader: ik zal voor jou een baas zoeken. En zette me aan het werk bij slager Piet van Zoonen in Winkel. Daar bleef ik vier jaar. Daarna heeft hij vijf jaar bij een slager in Putten gewerkt op de Veluwe, en vervolgens vijf jaar in Wassenaar. Mooi in de kost, dat kwam in ons grote gezin goed uit, Keurslager Klaver komt uit een gezin van zes broers en vier zussen. Daarna werd ik bedrijfsleider bij Gilles van Dalen. En zo'n 24 jaar geleden begon ik mijn eigen zaak in het Makadocentrum.''

Trots zijn wij op diversen bekroningen, een grote waardering voor het werk wat je graag doet.

  1. Algemeen Kampioen Slachtvee mannelijk 2017 bij Paasveetentoonstelling in Schagen.
  2. Bij de benoeming van beste Keurslager van de werkgroep Noord-Holland 2009/2010 werd Keurslagerij Klaver bekroond met een gemiddeld cijfer 9,9 
  3. Uitgeroepen tot beste Keurslagerij W. Noord-Holland 2010
  4. Uitgeroepen tot beste Slagerij van Nederland 2007.

Onze winkel

Keurslager Arie Klaver Algemeen, reseve, roodbont en collectie Kampioen Slachtvee Paasvee 2017

Op 5 april 2017 werden wij Algemeen Kampioen bij de Paasveetentoonstelling in Schagen. Wij mogen ons Kampoen, Reserve Kapmpioen, Algemeen Kampioen Roodbont, Algemeen en reserve Kampioen Zwartbont en Collectie Kampioen noemen in de categorie Slachtvee mannelijk 2017.

Zo’n 120 stuks vee stonden die dag op de Schager Markt. Een internationale jury keurde het vee en bestempelde ons als één van de toppers. Een hele eer!

Jaarlijks trekt de tentoonstelling zo'n 20.000 bezoekers. Daarmee is het één van de meest populaire evenementen van de Noordkop.

Slagerij met Ster

November 2015 - Keurslager Klaver bekroond met 2 sterren

Keurslager Klaver uit Schagen heeft op maandagavond 9 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 2 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om te behoren tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het ‘Hart van Holland’ gebouw in Nijkerk verzamelden zich alle finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Klaver. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Klaver tot de gelukkigen behoorde.

Beoordeling
Deelname aan Slager met Ster betekent een 360 graden benadering van de gehele organisatie en bestaat uit verschillende ronden en onderdelen. In de voorronde is Keurslager Klaver door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team van retail deskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht.  

Oordeel zelf
Wilt u weten wat Keurslager Klaver zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over. Daarnaast kunt u aankomende weken profiteren van diverse acties om deze prachtige prestatie te vieren.

 

November 2014 - Keurslager Klaver bekroond met 2 sterren

Keurslager Klaver uit Schagen heeft op maandagavond 17 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 2 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om toe te treden tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het Hart van Holland in Nijkerk verzamelden zich alle 69 finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Klaver. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Klaver tot de gelukkigen behoorde.

Beoordeling
Deelname aan Slager met Ster betekent dat de hele slagerij doorgelicht is en verder bestaat de deelname uit verschillende ronden en onderdelen met de nadruk op digitaal ondernemerschap. In de voorronde is Keurslager Klaver door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team retaildeskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht.

Oordeel zelf
Wilt u weten wat Keurslager Klaver zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over. Daarnaast kunt u aankomende weken profiteren van diverse acties om deze prachtige prestatie te vieren.

Arie Klaver, Keurslager

Makado Centrum 75
1741JA Schagen
0224212044
maandag 11:00 - 19:00
dinsdag 08:30 - 19:00
woensdag 08:30 - 19:00
donderdag 08:30 - 19:00
vrijdag 08:30 - 21:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00