Arie Klaver, Keurslager

Ons team

Het team van Keurslager Arie Klaver bestaat uit enthousiast, klantvriendelijk, en vakbekwaam personeel. Graag stellen wij ons aan u voor.

Stef

Per 1 januari 2011 is Stef eigenaar geworden van Keurslagerij Arie Klaver! Hij is de jongste zoon van Arie Klaver, en is dagelijks bezig met ondernemen en het leiden van het team tevens is hij slager en heeft  ervaring in meerdere winkels/slagerijen opgedaan.

Arie en Tineke

Arie en Tineke‚Ä®: Onmisbaar voor iedereen!!!!! Arie werkt 3 ochtenden per week, voor de klanten een vertrouwd gezicht achter het blok. En heeft natuurlijk een schat van ervaring in de slagersbranch!

 

Eldert

Is sinds 1989 in dienst en werkt al ruim 25 jaar in de zaak. Hij werkt 5 dagen in de week en is chef slager. Eldert is de rechterhand van Stef. Voor de klanten een vertrouwd gezicht achter het blok.

Arno

Is sinds 1997 in dienst. Hij is de oudste zoon van Arie werkt 4.5 dag in de week, sinds de verbouwing van de winkel bereidt hij de verse kant-en-klare maaltijden geheel naar eigen recept. En voorziet de klanten van goed advies.

Rob Klaver

Is sinds 2005 in dienst. Rob is de middelste zoon van Arie. Hij werkt 5 dagen in de week als productiemedewerker, samen met chef Eldert maken ze het vlees klaar voor verdere verwerking in het bedrijf. Zijn specialiteit is grillworst naturel en met kaas.

Ria

Ria is niet meer bij ons in dienst maar heeft tot ruim na pensioen gerechte leeftijd bij ons gewerkt.

Marjan

Is sinds 1989 in dienst en werkt al ruim 25 jaar in de zaak Ze werkt 1 dag in de week als verkoopmedewerkster. Marjan is het manusje van alles in de winkel.

Hanneke

Is sinds 1991 in dienst. Hanneke werkt 25 uur per week. Ervaren vleeswarensnijdster en verkoopmedewerkster in de winkel. En voorziet alle klanten van goed advies.

Linda

Is sinds 1992 in dienst. Ze werkt niet in de winkel maar verzorgt de boekhouding.

Anelique Nierop

Is sinds 1992 in dienst en werkt 2 dagen per week. Ze is een ervaren verkoopmedewerkster en onmisbaar achter de toonbank, voor de klanten een vertrouwd gezicht in de zaak.

Kitty

Is sinds 1992 in dienst. Ze werk 28 uur per week en is overal in de winkel inzetbaarl. Kitty verzorgt de website, nummersysteem en alle reclamebiljetten worden door haar geregeld.

Carola

Is sinds 1995 in dienst. Werkt 2 dagen per week, ze verzorgt de kant-en-klaar broodjes en verse maaltijden in de toonbank en is overal in de winkel inzetbaar. Ze begeleid het personeel en zorgt dat alles in goede banen word geleid. Thuis maakt zij de weekplanning van het personeel. Ook regelt zij samen met Eldert het jaarlijkse personeelsfeest.

Jose Mink

Is sinds 1995 in dienst. Ze werkt 2 dagen per week, op de maandag start zij de vleeswarenafdeling op. Donderdag snijd ze alle verse producten voor de broodjesafdeling. Ze is een vast gezicht achter de marktkraam op vrijdag.

Patricia

Is sinds 1997 in dienst. Ze werkt 3 dagen per week. Ze maakt en verzorgt alle eigengemaakte salades voor in de toonbank. Patricia is overal in de winkel inzetbaar. Wanneer zij in de winkel staat geeft zij met veel plezier de klanten het juiste advies.

Chantal

Is sinds 1997 in dienst en is een ervaren verkoopster. Zij zorgt ervoor dat op de dagen dat zij werkt de vlugklaar hoek er onberispelijk uitziet

Marion

Is sinds 1998 in dienst. Ze werkt 24 uur per week. Marion voorziet de klanten van het lekkerste broodje bij de broodjesafdeling. In 2005/2006 is zij uitgeroepen tot verkoopmedewerkster van het jaar.

Jose Bierman

Is sinds 2005 in dienst. Ze werkt 5 dagen per week. José verzorgt de kant-en-klaar broodjes, en samen met Arno bereidt ze de verse maaltijden. Waar ze iedere dag weer met een vriendelijke lach de mensen van maaltijden voorziet.

Brenda

Is sinds 2006 in dienst. Ze werkt 2 dagen per week, op donderdag verzorgt zij de vleeswarenafdeling, en helpt zaterdag als verkoopmedewerkster. Met haar goede ervaring helpt ze vriendelijk de klanten.

Corina

Is sinds 2007 in dienst. Ze werkt 2 dagen per week als verkoopmedewerkster. Corina is een fantastische verkoopster die niets liever doet dan de klanten van goed advies voorzien.

Sharon 

Is sinds 2008 in dienst. Ze werkt 3 dagen in de week. Ze verzorgt alle verse producten voor de broodjes afdeling. Met veel enthousiasme voorziet ze de klanten van het lekkerste broodje.

Jaimy

Is sinds 2010 in dienst. Ze werkt op zaterdag, ze houd keurig netjes de winkel schoon, en kan met veel enthousiasme klanten helpen. 

Piet Wit

Is onze all-round slager, bij drukte en vakantie helpt hij graag een paar uurtjes mee. Zijn grote passie is fotograferen en wandelen in de natuur.

Jasmijn

Is sinds 2011 in dienst. Ze werkt 2 dagen in de week, ze is werkzaam als verkoopmedewerkster, ze helpt regelmatig bij de maaltijden en de broodjes afdeling.

Lisa

Is sinds 2012 in dienst. Ze werkt op zaterdag als verkoopmedewerkster. Ze is inzetbaar bij de broodjes en maaltijden, waar ze met veel enthousiasme de klanten van broodjes of maaltijden voorziet.

Martine

Is sinds 2011 in dienst. Ze werkt meerdere dagen per week op de broodjesafdeling voor ondersteuning op de drukste uren. Op vrijdagavond begeleid ze de meiden, en geeft de klanten bij vragen een goed advies. Ze verzorgt alle verpakkingsmateriaal voor in de winkel.

Milou

Is sinds 2012 in dienst. Een vrolijke gezellige meid, die van aanpakken houd, en heeft goede ervaring met klanten helpen.

Maaike

Is sinds 2013 in dienst. Ze werkt 2 dagen per week. Ze heeft veel ervaring opgedaan in de winkel en op de broodjesafdeling, nu is ze overal inzetbaar.

Joyce

Is sinds 2014 in dienst. Ze werkt 3 dagen in de week, ze heeft veel ervaring in vlees en vleeswaren, en geeft goede adviezen aan de klanten.

Maryze maryze

Is een ervaren verkoopster die keihard werkt om de vlugklaar hoek optimaal te laten floreren. Zij werk 2 dagen in de week bij ons en daarnaast heeft ze ook nog een kantoorbaan.

Mike

Is sinds  februari 2015 in dienst. Mike is gediplomeerd winkelslager maar deze slager houd van uitdagingen en studeert dus nog even vrolijk verder voor bedrijfsleider. Mike is 35 uur per week aanwezig waar hij wisselend achter het blok staat of achter bij de productie werkt.

Marianne

Is sinds 2012 in dienst maar is een ware specialist op slagerij gebied, voordat zij bij ons kwam had zij al 25 jaar gewerkt bij Klaas Ploeger. Marianne is onmisbaar voor de klanten en kent er dan ook heel veel bij naam.

Lesley

Is sinds oktober 2015 in dienst en verkoopt met haar zachte 'g' zeer vakkundig onze producten. Zij werkt 24 uur per week in de winkel waarvan zij een dag in de week ons “snijmeisje is”.

Rianne

Is sinds 2015 bij ons in dienst, zij helpt ons op zaterdag en in de vakanties in de winkel waar zij de nodige ervaring heeft opgedaan met alles wat met een slagerij te maken heeft.

Bo

Is sinds 2015 in dienst, zij werkt op zaterdagen en in de vakanties, ook Bo heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan en staat onze klanten vriendelijk te woord.

Camila Zuluaga

Werkt sinds 2016 bij ons en staat onze klanten zeer vriendelijk te woord. Wanneer u iets in het spaans zou willen bestellen bent u bij camilla aan het juiste adres.

Anna

Is sinds 2015 in dienst, zij is begonnen bij de afwas maar inmiddels ook een vertrouwd gezicht in de winkel, nog ietwat verlegen maar zeer vriendelijk helpt zij onze klanten.

Keelie

Is een oude bekende, zij is per 2016 5 dagen in de week bij ons in dienst. Een keiharde werker die van alle markten thuis is. Voor vragen en advies, kunt u rustig naar Keelie gaan.

Tamsyn

Is onze laatste nieuwe medewerker, nog maar 15 jaar maar nu al onmisbaar. Zij staat veel bij de afwas maar is inmiddels ook aan het leren hoe zij klanten moet helpen.

Arie Klaver, Keurslager

Makado Centrum 75
1741JA Schagen
0224212044
maandag 11:00 - 19:00
dinsdag 08:30 - 19:00
woensdag 08:30 - 19:00
donderdag 08:30 - 19:00
vrijdag 08:30 - 21:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00