Arie Klaver, Keurslager

Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Black Angus rund

Aberdeen Angus runderen grazen op de Schotse hooglanden. Black Angus is de zwarte variant van het Aberdeen Angus ras. Door rijping krijgt het een intensieve smaak.

Vlees van Livar

Bijzonder varkensvlees: de smaakvolle rijkdom van het Limburgse kloostervarken. Bij Abdij Lilbosch in Echt worden varkens al meer dan 100 jaar op dezelfde manier gehouden.

Lekker veelzijdig

Met kip kun je alle kanten uit. Neem onze gegrilde kip, of een lekker gekruide kip uit de oven, gemarineerde kipsaté of zacht gestoofde coq-au-vin. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

Arie Klaver, Keurslager

Makado Centrum 75
1741JA Schagen
0224212044

Openingstijden

maandag 11:00 - 19:00
dinsdag 08:30 - 19:00
woensdag 08:30 - 19:00
donderdag 08:30 - 19:00
vrijdag 08:30 - 21:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00