Arie Klaver, Keurslager

MAALTIJDEN

Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s. Onze maaltijden worden door onze kok Arno allemaal elke dag vers bereid.

BROODJE KLAVER

Met de lekkerste ambachtelijke vleeswaren, worstsoorten en salades in huis, kunnen wij u heerlijke belegde broodjes aanbieden. Wat te denken van een broodje filet Americain, warme grillworst, gezond of tonijnsalade. 

BARBECUE

Om het u gemakkelijker te maken hebben wij barbecuepakketten samengesteld. Zo kunt u eenvoudig uw gewenste pakket bestellen. Ook zijn wij geselecteerd Monolith Dealer. Wilt u meer weten over de Monolith barbecue of ons assortiment?

GOURMET EN FONDUE

Bekijk hier onze schotels en maak uw keuze

HUISGEMAAKTE SALADES

Een echte specialiteit van het huis zijn onze salades. Wat te denken van onze Klaversalade, gerookte kipsalade en onze verse tonijnsalade. Allemaal heerlijk afgegarneerd met verse producten. Uiteraard kunnen wij de salade maken zoals u dat wenst. Huisgemaakte salades maken wij naar ons eigen recept.

HAPJESSCHOTELS

Wilt u een hapjesschotel bestellen? Bij ons is alles mogelijk. Samen met u stellen wij een schaal samen. Onze hapjes zijn heerlijk als bijgerecht, borrelhapje of broodbeleg. Kijkt u eens in onze toonbank en laat u inspireren. Maar liefst 14 soorten liggen er voor u klaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cranberrypaté, de originele rauwe Ardennerham of een voortreffelijke kant-en-klare cocktail als voorafje?

BUFFETTEN

Bekijk ons aanbod aan warme en koude buffetten

SMULSTEEN

De Bourgondische Smulsteen, is een authentiek ovensteen die gevuld wordt met vlees, groenten en aardappeltjes en die in een keer in de oven wordt geplaatst op 175 graden en die aanvankelijk van de soort steen in ca. 30 minuten gegaard wordt.

Arie Klaver, Keurslager

Makado Centrum 75
1741JA Schagen
0224212044

Openingstijden

maandag 11:00 - 19:00
dinsdag 08:30 - 19:00
woensdag 08:30 - 19:00
donderdag 08:30 - 19:00
vrijdag 08:30 - 21:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00